نحوه درست کردن ماست: 33 نکته برای یک میان وعده خوشمزه و سالم

درست کردن ماست در خانه یک فرآیند ساده و مفید است که به شما امکان می دهد مواد و طعم را مطابق با ترجیحات ذائقه خود کنترل کنید. در اینجا 33 نکته برای تهیه ماست خوشمزه و سالم در خانه آورده شده است:

  1. شیر مناسب را انتخاب کنید: ماست را می توان با انواع شیرها از جمله شیر گاو، شیر بز یا شیرهای غیر لبنی مانند شیر بادام، سویا یا شیر نارگیل تهیه کرد. شیری با کیفیت بالا و بدون طعم و چربی و قند کم انتخاب کنید.
  2. استفاده از استارتر ماست: کشت ماست برای تخمیر شیر به ماست ضروری است. می‌توانید از یک پیش غذای ماست خریداری شده از فروشگاه یا یک قاشق ماست فعال به عنوان پیش غذا استفاده کنید.
  3. شیر را گرم کنید: شیر را تا 180 درجه فارنهایت (82 درجه سانتیگراد) گرم کنید تا هرگونه باکتری را از بین برده و رشد ماست را تقویت کند.
  4. شیر را خنک کنید: قبل از افزودن کشت ماست، اجازه دهید شیر تا دمای 110 درجه فارنهایت (43 درجه سانتیگراد) خنک شود.
  5. کشت ماست را اضافه کنید: پس از خنک شدن شیر، کشت ماست را به مخلوط اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.
  6. مخلوط را جوجه کشی کنید: مخلوط را در مکانی گرم و بدون پیش نویس، مانند فر با چراغ روشن یا ماست ساز قرار دهید. زمان جوجه کشی بسته به نوع ماستی که می خواهید تهیه کنید متفاوت است، اما معمولا بین 6 تا 8 ساعت طول می کشد.
  7. دما را بررسی کنید: دمای مخلوط را به صورت دوره ای در طول دوره جوجه کشی بررسی کنید. محدوده دمای کاملا مطلوب بین 100 درجه فارنهایت (38 درجه سانتیگراد) و 110 درجه فارنهایت (43 درجه سانتیگراد) است.
  8. به دنبال نشانه‌های تخمیر باشید: با تخمیر ماست، شروع به غلیظ شدن می‌کند و طعمی تند پیدا می‌کند. با چشیدن طعم مخلوط و جستجوی بافت خامه ای، علائم تخمیر را بررسی کنید.
  9. ماست را سرد کنید: هنگامی که ماست به دلخواه شما تخمیر شد، آن را از انکوباتور خارج کرده و در یخچال قرار دهید تا فرآیند تخمیر متوقف شود.
  10. ماست را صاف کنید: اگر ماست غلیظ‌تر و خامه‌ای را ترجیح می‌دهید، مخلوط را از یک پارچه پنیر یا یک الک مشبک صاف کنید تا آب پنیر از بین برود.
  11. اضافه کردن طعم دهنده ها: پس از خنک شدن ماست، می‌توانید طعم دهنده هایی مانند عسل، میوه یا عصاره وانیل را به طعم اضافه کنید.
  12. نگهداری ماست: ماست را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید تا تا یک هفته تازه بماند.
  13. از ماست ساز استفاده کنید: اگر قصد دارید به طور منظم ماست درست کنید، سرمایه گذاری در یک ماست ساز را در نظر بگیرید. این دستگاه ها گرمای ثابتی را ارائه می دهند و میتوانند در زمان و تلاش شما صرفه جویی کنند.
  14. نوع مناسب فرهنگ ماست را انتخاب کنید: انواع مختلف فرهنگ ماست، انواع مختلفی از ماست را تولید می کند. فرهنگی را انتخاب کنید که برای نوع ماستی که می خواهید درست کنید مناسب باشد.
  15. صبور باشید: تهیه ماست در خانه نیاز به صبر دارد، زیرا فرآیند تخمیر ممکن است چندین ساعت طول بکشد.
  16. مخلوط را گرم نگه دارید: مخلوط باید در طول دوره جوجه کشی گرم نگه داشته شود تا رشد کشت ماست افزایش یابد.
  17. دما را کنترل کنید: مطمئن شوید که دمای مخلوط در محدوده کاملا مطلوب باشد تا از تخمیر بیش از حد یا کمتر از حد جلوگیری شود.
  18. از دماسنج استفاده کنید: برای بررسی دمای مخلوط و اطمینان از قرار گرفتن آن در محدوده کاملا مطلوب از دماسنج استفاده کنید.
  19. مخلوط را هم بزنید: در طول دوره جوجه کشی هر چند ساعت یکبار مخلوط را به آرامی هم بزنید تا تخمیر یکنواخت انجام شود.
  20. پروبیوتیک ها را اضافه کنید: افزودن پروبیوتیک ها به مخلوط می‌تواند مزایای سلامتی ماست را افزایش دهد.
  21. از محیطی تمیز استفاده کنید: مطمئن شوید که تجهیزات و محل کار تمیز و ضدعفونی شده باشند تا از آلودگی و فساد جلوگیری شود.
  22. از ظرف استریل استفاده کنید: پس از تهیه ماست از یک ظرف استریل برای نگهداری ماست استفاده کنید تا از آلودگی جلوگیری شود.
  23. از مخلوط کردن بیش از حد خودداری کنید: مخلوط کردن بیش از حد مخلوط باعث می شود ماست خیلی غلیظ و ترش شود.
  24. با احتیاط طعم دهنده ها را اضافه کنید: طعم دهنده ها را با احتیاط اضافه کنید تا از آلوده شدن ماست جلوگیری کنید.
  25. استفاده از استارتر ماست با کشت‌های زنده: استفاده از استارتر ماست با کشت‌های زنده تضمین می‌کند که ماست همان فواید سلامتی ماست خریداری شده در فروشگاه را خواهد داشت.
  26. دسته های کوچک بسازید: تهیه دسته های کوچک ماست به شما این امکان را می دهد که فرآیند تخمیر را با دقت بیشتری زیر نظر داشته باشید و از تخمیر بیش از حد یا کمتر جلوگیری کنید.
  27. استفاده از ماست ساز با کنترل دما: استفاده از ماست ساز با کنترل دما باعث می شود که مخلوط در طول دوره جوجه کشی در دمای کاملا مطلوب نگه داشته شود.
  28. بررسی قوام: قوام ماست را پس از دوره جوجه کشی بررسی کنید تا مطمئن شوید که خیلی غلیظ یا خیلی نازک نیست.
  29. میوه یا مواد دیگر را اضافه کنید: میوه یا مواد دیگر را پس از انکوبه شدن به ماست اضافه کنید تا از رشد باکتری‌های مضر جلوگیری کنید.
  30. استفاده از ماست ساز با تایمر: استفاده از ماستتی ساز با تایمر اطمینان می دهد که مخلوط برای مدت زمان مناسب انکوبه می شود.
  31. ماست را در دمای مناسب نگه دارید: ماست را در دمای مناسب نگه دارید تا از فساد آن جلوگیری کنید و فواید آن را برای سلامتی حفظ کنید.
  32. استفاده از ماست‌ساز با عملکرد گرم‌کننده: استفاده از ماست‌ساز با عملکرد گرم‌کننده، گرم نگه‌داشتن مخلوط را در طول دوره جوجه‌کشی تضمین می‌کند.
  33. آزمایش با طعم های مختلف: طعم دهنده ها و مواد تشکیل دهنده مختلف را امتحان کنید تا ترکیبی را که بیشتر از همه لذت می برید پیدا کنید.

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...